Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Δελτίο Τύπου απο την ανοιχτή συνεδρίαση του ΔΣ του Συλλόγου

 


Το Σάββατο 3/10/20 πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας σε ανοιχτό χώρο δίπλα στο στέκι του Συλλόγου.

Από την συζήτηση αναδείχθηκαν τα προβλήματα και οι ελλείψεις που υπάρχουν 1 μέρα πριν και το "επίσημο" άνοιγμα των χωρών αλλά και οι τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης που δεν αξιοποίησε τον χρόνο όλο αυτό τον καιρό και μας αφήνει απροστάτευτους με κίνδυνο της υγείας μας.

Ακόμη εκφράστηκε από όλους η συνέχεια της αγωνιστικής δράσης του Συλλόγου, με Γενικές Συνελεύσεις από την πρώτη βδομάδα μέσα στα Δ.ΙΕΚ αλλά και τη δημιουργία Επιτροπών Αγώνα από πρωτοετείς και δευτεροετείς σπουδαστές κόντρα στη λογική που προσπαθεί να καλλιεργήσει η κυβέρνηση της ατομικής ευθύνης.

Επίσης μεταφέρθηκε η σημαντική πείρα και οι κατακτήσεις από την περσινή χρονιά σε πρωτοετείς σπουδαστές δίνοντας δύναμη και αισιοδοξία στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. 

Ακόμη μετά από ομόφωνη απόφαση ο Σύλλογος μας θα δώσει ηχηρό παρόν την Τετάρτη 7/10 ημέρα απόφασης στη δική της ναζιστικής-εγκληματικής Χρυσής Αυγής, έξω από το εφετείο όπου καλούν Σωματεία και άλλοι μαζικοί φορείς με προσυγκέντρωση στο μετρό Αμπελόκηποι στις 10π.μ. 

Για τη συνέχεια της δράσης του Συλλόγου αποφασίστηκε: 

- Από Δευτέρα 5/10 περιοδείες από μέλη του Δ.Σ και του Συλλόγου σε Δ.ΙΕΚ της Αττικής μπροστά και στο άνοιγμα των χωρών.

- Ηχηρό παρόν έξω από το εφετείο την Τετάρτη 7/10 ημέρα απόφασης στη δική της ναζιστικής-εγκληματικής Χρυσής Αυγής, έξω από το εφετείο όπου καλούν Σωματεία και άλλοι μαζικοί φορείς με προσυγκέντρωση στο μετρό Αμπελόκηποι στις 10π.μ. 


Έλα σε επαφή με το Σύλλογό σου. 


Μαζί είμαστε πιο δυνατοί!


Τηλ. Επικοινωνίας: 6988069521 Κώστας

Facebook: Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ Αττικής

Instagram: sysdiek_attikis

Email: sysdiek@gmail.com

Στέκι Συλλόγου: Κοίλης 13, Πετράλωνα



                                                                                                             Το Δ.Σ του ΣΥ.Σ.Δ.ΙΕΚ Αττικής

                                                                                                                                               3/10/2020