Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Οι σπουδαστές στους δρόμους μαζί με όλο το λαό! 17 Μάη όλοι οι σπουδαστές των Δ.ΙΕΚ της Αττικής στην Απεργία! Το ραντεβού μας: 9:30π.μ στο Μανστηράκι


Με πολλές πρωτοβουλίες οι σπουδαστές των Δημοσίων ΙΕΚ δίνουν τη μάχη της προετοιμασίας για μαζική συμμετοχή των σπουδαστών στην απεργία στις 17 Μάη, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ.


Οι σπουδαστές στο Δ.ΙΕΚ του Χαϊδαρίου, τις τελευταίες μέρες, πραγματοποίησαν ανακοινώσεις ενημέρωσης για το περιεχόμενο των νέων μέτρων του 4ου μνημονίου στα τμήματα των συναδέλφων τους μπαίνοντας μπροστά στην οργάνωση του αγώνα και τησ συμμετοχής τους στην Απεργία. Σε αυτή τη δραστηριότητα συμμετείχαν από κοινού τα αντίστοιχα κλαδικά σωματεία. Συζητήθηκε η κατάσταση που διαμορφώνεται στους χώρους δουλειάς αλλά και τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σπουδαστές στα Δ.ΙΕΚ.

Με αποφάσεις συμμετοχής στα τμήματα και τις σχολές μας, με οργάνωση της συζήτησης συνεχίζουμε μέχρι την τελευταία στιγμή! Ούτε ώρα χαμένη!

Τώρα είναι ώρα για αποφασιστικό αγώνα, να σπάσει κάθε δισταγμός!

Συμμετέχουμε όλοι στην Απεργιακή Συγκέντρωση στις 17 Μάη, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στις 10.00 το πρωί. (προσυγκέντρωση 9:30 στο σταθμό Μοναστηράκι)



Την Ανακοίνωση - Κάλεσμα του ΣΥΣΔΙΕΚ Αττικής για την Απεργία στις 17 Μάη μπορείτε να το βρείτε εδώ : http://sysdiek-attikis.blogspot.gr/2017/05/17.html