Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Τιμάμε την εργατική Πρωτομαγιά!


Τιμάμε την  εργατική Πρωτομαγιά ! Όλοι και όλες στην απεργιακή συγκέντρωση με το Π.Α.ΜΕ στις 10:00 στο Σύντηγμα!

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες

Η 1η Μάη είναι η μέρα που η παγκόσμια εργατική τάξη τιμά αγωνιστικά τους νεκρούς εργάτες του Σικάγο, τους ηρωικούς αγώνες και τις κατακτήσεις του εργατικού κινήματος στην ταξική πάλη με το κεφάλαιο και τα εγκλήματα του ιμπεριαλισμού, δυναμώνοντας  την απόφασή της να συνεχίσει ως το τέλος, ως τη νίκη!
Συμμετέχουμε όλοι στην Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση δυναμώνουμε τον σύλλογο μας, δίνουμε το παρόν και τιμάμε τους αγώνες των εργατών  και της ταξικής πάλης.  Εμπνεόμαστε , διδασκόμαστε και παίρνουμε θάρρος από τους ηρωικούς αγώνες των εργατών γιατί πλέον η κατάσταση θα περάσει στα χεριά μας, σε εμάς την νέα βάρδια της εργατικής τάξης, μιας βάρδιας που θέλουν να την μετατρέψουν σε τζάμπα εργάτες με μισθούς πείνας και εργασιακά δικαιώματα μεσαίωνα.

ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΕΣ

Ήδη μέσα στις σχόλες μας , μας προετοιμάζουν για το τι θα επακολουθήσει μετά….

Αλλάζουν «εν μια νυκτί» τα τα προγράμματα σπουδών μας βάζοντας μας για μια ακόμα φορά να κάνουμε εξαντλητικές αναπληρώσεις. ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΑΜΜΕΣΩΣ ΠΙΣΩ!
Κάνουμε πρακτικές δουλεύοντας κανονικά και πολλές φορές ούτε στο αντικείμενο μας χωρίς ουσιαστικά να μαθαίνουμε μέσα από τις πρακτικές μας και από ασφάλιση και ένσημα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΥΜΑΤΑ τα οποία είναι και μη συνταξιοδοτούμενα!!
Μειώνουν τις απουσίες μας στο 10% κι όσοι αντέξουμε, είναι ΑΔΥΝΑΤΟ ένας σπουδαστής ειδικά τώρα και με τις αναπληρώσεις να λείψει μόνο 1,5 φορά από ένα μάθημα πόσο μάλλον για τους σπουδαστές που παράλληλα δουλεύουν και δεν είναι λίγοι .
Μας έχουν κηρύξει έναν πόλεμο που μέρα με την μέρα πετάει ακόμα πιο βαθιά στον βούρκο τη ζωή των οικογενειών μας και το μέλλον μας, ισοπεδώνουν κάθε δικαίωμα που είχε κατακτηθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια με αγώνες και θυσίες.

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ