Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Καταγγελία ΣΥ.Σ.Δ.ΙΕΚ για την απαγόρευση των σημερινών διαδηλώσεων




Ο Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ (ΣΥ.Σ.Δ.ΙΕΚ) καταγγέλλει την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τις εργατικές, λαϊκές εκδηλώσεις στο Σύνταγμα και στους γύρω δρόμους

Κανένας σιδεροφράχτης  και καμία μετατροπή πλατειών και δρόμων σε περιφραγμένα κάστρα δεν μπορεί και δεν πρέπει να κρατήσει τους σπουδαστές, τους νέους μακριά από το ραντεβού τους στους δρόμους ,στον αγώνα στο πλευρό των συναδέλφων τους, των εργαζομένων, των ανέργων, των φοιτητών, του λαού.

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους σπουδαστές σήμερα Τρίτη 1η Απριλίου στις 19:00 στην Ομόνοια  για να τους χαλάσουμε τα σχέδια που προετοιμάζουν για το μέλλον μας ,να απαντήσουμε στον αυταρχισμό τους και τις απόπειρες  τρομοκράτησης τους με μαζική συγκέντρωση μαζί με τους συναδέλφους, τα αδέλφια τους γονείς μας ,τους καθηγητές ,πλάι στο ΠΑ.Μ.Ε
Ο Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίου ΙΕΚ Αττικής καλεί όλους τους σπουδαστές να διεκδικήσουν:
  • Δωρεάν μεταφορά των σπουδαστών στην σχολή, στους χώρους μαθητείας και πρακτικής. Δεν μπορούμε να καλύψουμε ούτε το μισό εισιτήριο.
  • Βιβλιάριο υγείας για όλους τους σπουδαστές.
  • Όσα είναι απαραίτητα για τη σχολή και την πρακτική- εργαλεία, ποδιές, γάντια, στολές- να μας παρέχονται δωρεάν από τον κρατικό προϋπολογισμό. Ούτε 1€ από την τσέπη μας για κάλυψη εξοπλισμού.
  • Πρακτική άσκηση με δικαιώματα. Ασφάλιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 10:00 ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!
01  Απρίλη  2014