Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Ανταπόκριση από την προετοιμασία Σπουδαστών από την ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ Ρέντη μαζί με σπουδαστές από τον ΣΥ.Σ.Δ.ΙΕΚ Αττικής για την αυριανή κινητοποίηση




 Σπουδαστές από την ΕΠΑ.Σ. του ΟΑΕΔ Ρέντη μαζί με σπουδαστές από τον ΣΥ.Σ.Δ.ΙΕΚ Αττικής προετοιμάζομαστε πυρετωδώς για την αυριανή παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας, βάζοντας πανό έξω από την ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Ρέντη.







Με συνθήματα όπως "κάτω τα χέρια από τα πτυχία " και "όχι στη υποβάθμιση των πτυχίων μας"  δηλώνουμε ότι δεν πάμε βήμα πίσω από τα δίκαια αιτήματα μας και καλά να κάνει η κυβέρνηση και το υπουργείο να το ακούσει.






 Συμμετέχουμε όλοι και όλες:

· Παράσταση διαμαρτυρίας και συνάντηση κατόπιν αιτήματος που ήδη έχει κατατεθεί με την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Νίκη Κεραμέως και τον Γ.Γ Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Δια Βίου Μάθησης κ. Βούτσινο στο υπουργείο Παιδείας την Τετάρτη 14/4 στις 11.00. Σκοπός της συνάντησης είναι να θέσουμε τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, τόσο οι σπουδαστές των Δ.ΙΕΚ όσο και οι σπουδαστές των ΕΠΑΣ, ιδιαίτερα το ζήτημα της υποβάθμισης του πτυχίου των σπουδαστών στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ με το νέο νόμο της κυβέρνησης με σκοπό να υπάρξει ρύθμιση που να μην ισχύει τουλάχιστον για τους μαθητές των ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ που φοιτούν τώρα στις σχολές.

· Παράσταση διαμαρτυρίας στη Βουλή την Παρασκευή στις 12.00 και στη συνέχεια συνέντευξη Τύπου του Δ.Σ. του ΣΥ.Σ.ΔΙΕΚ και της Επιτροπής  Αγώνα των Σπουδαστών στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ.