Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Καταγγελία για τις απαράδεκτες πρακτικές και παλινωδίες της διεύθυνσης του Δ.Ι.Ε.Κ. Χαλανδρίου

Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό στο τμήμα της Εργοθεραπείας του Δ.ΙΕΚ του Χαλανδρίου, όπου οι σπουδαστές ενημερώθηκαν τελευταία στιγμή για την αλλαγή ημερομηνίας της εξεταστικής τους μετά τις αναβολές λόγω τριημέρου ψύχους στη περιοχή, αλλά και των αποφάσεων της ίδιας της Περιφέρειας Αττικής να μην ανοίξουν οι δομές εκπαίδευσης, καταγγέλλουμε:

Ότι ενώ το πρόγραμμα της εξεταστικής που αναβλήθηκε εκείνο το τριήμερο είχε ανακοινωθεί με συγκεκριμένες ημερομηνίες, ώρες της επόμενης βδομάδας…Ξαφνικά! Μια μέρα πριν(!!) η Διεύθυνση του ΔΙΕΚ ενημέρωσε τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες ότι δίνουν τα μαθήματα την Παρασκευή 10/02!!!

Μάλιστα…είχαν το θράσος να πουν σε εργαζόμενους σπουδαστές ότι όποιος δεν πάρει άδεια θα πάρει μονάδα!!

Άραγε, η Διεύθυνση του ΔΙΕΚ, πόσο εύκολο πιστεύει ότι είναι να ζητήσει και να πάρει ένας εργαζόμενος σπουδαστής άδεια από τη δουλειά του μια μέρα πριν για την επόμενη;!

Άραγε πώς να προλάβουν να διαβάσουν και να κατανοήσουν την ύλη μέσα σε μία μέρα;!

Μάλιστα, σε επιστολή που έστειλαν οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες του τμήματος Εργοθεραπείας προς τη Διεύθυνση, η αδιαφορία της ήταν χαρακτηριστική! 

Η Διεύθυνση όχι μόνο δε δέχτηκε να μεταφέρει την εξέταση στην αρχική ημερομηνία που είχε ανακοινωθεί, αλλά ταυτόχρονα αρνήθηκε να ορίσει νέα ημερομηνία την επόμενη εβδομάδα για τους εργαζόμενους σπουδαστές που δε θα μπορέσουν να πάρουν τελευταία στιγμή άδεια από τη δουλειά τους για να εξεταστούν.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα η Διεύθυνση του ΔΙΕΚ, ώστε να μην μείνει κανένας σπουδαστής εκτός εξεταστικής. Να υλοποιήσουν άμεσα τα αιτήματά μας!!

ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ…


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σπουδαστών των ΔΙΕΚ Αττικής.