Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

 ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ! 


Καταγγέλλουμε για ακόμα μία φορά την στάση διοικήσεων και Υπουργείου Παιδείας, που παρά την απεργία στα μέσα σήμερα, καλούν τους σπουδαστές να παραβρεθούν κανονικά στα Ι.Ε.Κ. τους  την στιγμή μάλιστα που αρκετά τμήματα γράφουν προόδους. 


Την ίδια στιγμή ανοιγοκλείνουν τις σχολές μας όποτε θέλουν, κάνοντας τον νόμο κουρελόχαρτο όποτε τους συμφέρει. Εξάλλου έτσι εξηγείται η συστηματική καθυστέρηση στο άνοιγμα των σχολών μία και δύο εβδομάδες  κάθε εξάμηνο, με αποτέλεσμα να γεμίζουν οι μέρες μας με αναπληρώσεις και μάλιστα σε ώρες που δεν βολεύουν τους ίδιους τους σπουδαστές. 


Καλούμε τους σπουδαστές να απέχουν σήμερα, ημέρα απεργίας, από τα μαθήματά τους. Να μην περάσει η τρομοκρατία των διοικήσεων για τις απουσίες σε ημέρες όπου δεν υπάρχουν μέσα. 


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:


  • ·       Σε κανέναν σπουδαστή να μην περάσουν απουσίες την σημερινή ημέρα.

  • ·        Να μεταφερθεί η πρόοδος στα τμήματα που γράφουν σήμερα σε άλλη μέρα. 

  • ·       Αύξηση του ορίου των απουσιών κατά 30% και δικαιολόγηση απουσιών σε εργαζόμενους και σε περιπτώσεις ασθενείας. 


ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΣ!


Οι διοικήσεις γνωρίζουν ότι υπάρχουν σπουδαστές που μένουν Ασπρόπυργο, Κορωπί και σε άλλες απομακρυσμένες περιοχές!


ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΪΔΊΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΕΝΌΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΏΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑΞΙ ΑΝΑ ΤΕΤΡΑΔΕΣ!!!


 


ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΣΔΙΕΚ ΑΤΤΙΚΗΣ