Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Ο Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ Αττικής στηρίζει και συμμετέχει στη συγκέντρωση - συναυλία καταδίκης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, την Κυριακή 26 Γενάρη στις 6.30 μ.μ. στο ΔΑΚ «Πλάτων», στη Νίκαια


"Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον!"
Ο Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ Αττικής στηρίζει την πρωτοβουλία των ταξικών συνδικάτων και άλλων φορέων του λαϊκού κινήματος συμμετέχοντας στη συγκέντρωση - συναυλία καταδίκης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, την Κυριακή 26 Γενάρη στις 6.30 μ.μ. στο ΔΑΚ «Πλάτων», στη Νίκαια.
Η εισαγγελέας έπειτα από 4,5 χρόνια με ατράνταχτες αποδείξεις, φωτογραφίες, ντοκουμέντα πάει να βγάλει λάδι τους φασίστες – δολοφόνους αθωώνοντας όλη την ηγεσία της Χρυσής Αυγής, πλην του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα.
Δεν ξεχνάμε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τις δολοφονικές επιθέσεις στους Αιγύπτιους αλιεργάτες, στους μεταλλεργάτες στο Πέραμα, τις επιθέσεις σε ανθρώπους που αγωνίζονται.
Γνωρίζουμε ότι το σύστημα τους αξιοποιεί απέναντι στο εργατικό λαϊκό κίνημα, τη νεολαία. Είναι τα «καλύτερα παιδιά» των εργοδοτών σε χώρους δουλειάς, σχολές, γειτονιές για να διασφαλίζεται σιγή νεκροταφείου.
Έξω από τις σχολές μας οι φασιστικές και εθνικιστικές αντιλήψεις.
Δεν αφήνουμε να  χυθεί το ρατσιστικό δηλητήριο απέναντι στους φίλους και συναδέλφους μας, γιατί τυχαίνει να είναι από άλλη χώρα, να μιλούν άλλη γλώσσα, να έχουν άλλο χρώμα ή θρησκεία.
Καλούμε κάθε σπουδαστή και σπουδάστρια να πάρει θέση απέναντι στην προσπάθεια να βγει λάδι η ναζιστική οργάνωση.
Καλούμε κάθε σπουδαστή και σπουδάστρια να δώσει το "παρών" στη συγκέντρωση - συναυλία καταδίκης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, την Κυριακή 26 Γενάρη, στις 18.30, στο ΔΑΚ "Πλάτων", στη Νίκαια.