Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής για τις εκλογές του Συλλόγου

        Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής για τις εκλογές του Συλλόγου
  Χαιρετίζουμε τους πάνω από 2000 σπουδαστές που συμμετείχαν στις εκλογές του Συλλόγου.
Η συμμετοχή των συναδέλφων αναδεικνύει την ανάγκη να δυναμώσει ο Σύλλογος που πηγαίνει κόντρα στην υποβάθμιση των Δημοσίων ΙΕΚ, κόντρα στις συνθήκες και τους όρους της πρακτικής άσκησης, κόντρα σε όλους όσους μας θέλουν χωρίς δικαιώματα, χωρίς φωνή, δηλαδή κόντρα στη σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και σε όλες τις προηγούμενες! Αναδεικνύει την ανάγκη να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να διεκδικήσουμε αυτά που έχουμε ανάγκη!
                                                               Δυναμώνουμε το Σύλλογό μας!
Δε σταματάμε εδώ! Το επόμενο διάστημα παίρνουμε πρωτοβουλίες μέσα στα ΙΕΚ μας, πραγματοποιούμε Γενικές Συνελεύσεις όπως οι συνάδελφοί μας στο ΙΕΚ Αιγάλεω, Περιστερίου, Μεταξουργείου.
                          Συνεχίζουμε μαχητικά για τις σπουδές, την πρακτική και τη ζωή που έχουμε ανάγκη!
Πρώτη συνάντηση με την ολοκλήρωση των εκλογών του Συλλόγου μας η μεγάλη τελετή λήξης του Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5x5 ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.
Κυριακή 21/4 στις 16:30 θα διεξαχθεί ο Μικρός Τελικός και στις 17:30 ο Μεγάλος Τελικός.
Στις 18:30 θα ακολουθήσει ομιλία-συζήτηση με καλεσμένο από το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών(Ε.ΣΥ.Ν) και η βράβευση όλων των ομάδων.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Γήπεδο 5x5 στο Δημοτικό Αθλητικό Πάρκο Ποδονίφτης
(Σταθμός ΗΣΑΠ Περισσός).


Το τουρνουά ήταν ευκαιρία να συναντηθούμε με πολλούς σπουδαστές μπροστά και στις εκλογές του Συλλόγου. Φάνηκε η ανάγκη της νεολαίας για ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση στον αθλητισμό κάτι που σήμερα έχει γίνει και αυτό ένα πανάκριβο εμπόρευμα. Φάνηκε η ανάγκη ο κάθε νέος και νέα να μπορεί να κάνει αυτό που αγαπάει και έχει ταλέντο, να έχει μια ζωή ολόκληρη και όχι με δόσεις!
                                                                                                  Η Εφορευτική Επιτροπή
18/4/2019