Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ – ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΆ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΩΝ Δ.ΙΕΚ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΑΣΟ ΓΙΑ ΜΜΜ!!!

Συναδέλφισσα/ συνάδελφε,

Στις 18/04/2023 αναρτήθηκε νέο ΦΕΚ από το Υπ. Παιδείας, με αριθμό 2487/τ.Β, που προβλέπει κανονικό πάσο μετακίνησης σε όλα τα ΜΜΜ για όλους τους σπουδαστές/στριες, των ΔΙΕΚ του Υπ. Παιδείας, όπως οι φοιτητές!

Έπειτα από πολλούς αγώνες και κινητοποιήσεις μέσα από τον Σύλλογο μας, καταφέραμε για πρώτη φορά στα χρονικά των ΙΕΚ, να αποκτήσουμε κανονικό πάσο για τα ΜΜΜ!

Έχει αποδειχθεί πολλές φορές, ότι σωτήρες δεν υπάρχουν! Μόνο μέσα από τον αγώνα μας, μπορούμε να έχουμε πραγματικά αποτελέσματα!! Συνεχίζουμε!!

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΜΕ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΜΈΣΑ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΣ!

Απαιτούμε – Διεκδικούμε:

● Να σταματήσει τώρα ο απαράδεκτος διαχωρισμός που γίνεται στα ΙΕΚ Υγείας και τα ΙΕΚ ΔΥΠΑ! Η απόκτηση του πάσο, να ισχύει για όλους τους σπουδαστές!

● Να μην υπάρχει ηλικιακό όριο. Να δικαιούνται όλοι οι σπουδαστές το πάσο, αφού τα ΔΙΕΚ είναι εκπαίδευση ενηλίκων, κάτι που σημαίνει άνθρωποι όλων των ηλικιών, που σπουδάζουν σε αυτά.

Καλούμε όλους τους σπουδαστές, να απευθυνθούν μαζικά στις διευθύνσεις των σχολών, με σκοπό να ενημερωθούν και να γνωρίζουν τι διαδικασίες που χρειάζονται για την απόκτηση του πάσο.


Το Δ.Σ. του ΣΥ.Σ.Δ.Ι.Ε.Κ Αττικής