Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ!


Στα 22 χρόνια ζωής και δράσης του Συλλόγου μας, πρώτη φορά συμμετείχαν πάνω από 3.600 σπουδαστές σε όλη την Αττική!

Με τη μαζική συμμετοχή των σπουδαστών από όλη την Αττική, ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου μας, που πραγματοποιήθηκαν από 22 Νοέμβρη μέχρι τις 10 Δεκέμβρη.

Αποδείξαμε ότι:

·         ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ, γι’ αυτό σήμερα έχουμε κατακτήσεις όπως το πάσο για τα ΜΜΜ, το στεγαστικό επίδομα για τους σπουδαστές από την επαρχία, τα αναλώσιμα να μην τα βάζουμε από την τσέπη μας, να μην διαγράφονται οι σπουδαστές από τα μητρώα του ΟΑΕΔ.

·         ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ, γι’ αυτό διεκδικήσαμε και κερδίσαμε το έκτακτο επίδομα για τους σπουδαστές που δουλεύαν παράλληλα με την πρακτική τους και ήταν σε αναστολή.

·         ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ, αυτό αποδεικνύουν οι χιλιάδες σπουδαστές σε όλη την Αττική που πήραν μέρος στις εκλογές.

·         ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ, πρωτοετείς, δευτεροετείς αλλά και πρακτικάριοι με τη συμμετοχή μας στις εκλογές όπου φάνηκε και έμπρακτα η συμφωνία μας στα δίκαια αιτήματα του Συλλόγου μας.

·         ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ, απέναντι σε κυβερνήσεις-υπουργείο-διευθύνσεις-εργοδοσία που μας θέλουν με σκυμμένο κεφάλι και να λέμε και «ευχαριστώ» όταν δεν έχουμε ούτε τα απαραίτητα.

Η αυξημένη συμμετοχή, οι χιλιάδες σπουδαστές που πήραν μέρος αναδεικνύουν την ανάγκη να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Να διεκδικήσουμε αυτά που έχουμε ανάγκη σήμερα. Μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε, ακόμα πιο αισιόδοξα και μαχητικά, να αγωνιζόμαστε για καλύτερους όρους σπουδών και ζωής σήμερα, όλοι μαζί, από άκρη σε άκρη της Αττικής!

Οι κατακτήσεις του προηγούμενου διαστήματος επιβεβαιώνουν ότι οργανωμένοι και συσπειρωμένοι στον Σύλλογο μας, έχουμε αποτελέσματα και νίκες. Όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικούμε από καλύτερη θέση, να ακούνε την ακόμα πιο δυνατή φωνή μας τα υπουργεία και οι διευθύνσεις!

Συνεχίζουμε!

Δυναμώνουμε το Σύλλογό μας!

Μαζί είμαστε πιο δυνατοί!

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής, η Εφορευτική Επιτροπή θα ολοκληρώσει την καταμέτρηση την επόμενη βδομάδα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση με τη σύνθεση του νέου 15μελούς Διοικητικού Συμβουλίου.  

 


Η Εφορευτική Επιτροπή
 του ΣΥ.Σ.Δ.ΙΕΚ Αττικής

16/12/2021