Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Ανακοίνωση του Συλλόγου Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ Αττικής ενάντια στο νέο έγκλημα στη Συρία.



ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
ΔΕΥΤΕΡΑ 16/4, 12:00μμ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ! 

  • Να σταματήσει ο πόλεμος στη Συρία ΤΩΡΑ! 
  • Καμία συμμετοχή της χώρα μας. 
  • Να κλείσουν τώρα οι ΝΑΤΟϊκές βάσεις του θανάτου στην Ελλάδα. 
Τα χαράματα του Σαββάτου 14/4, οι ΗΠΑ, η Μ. Βρετανία και η Γαλλία, οι φονιάδες του ΝΑΤΟ, άνοιξαν νέο κύκλο αίματος στη Συρία, στους λαούς της περιοχής. Για ακόμη μία φορά ο λαός της Συρίας μακελεύεται, αυξάνονται οι πρόσφυγες, κράτη διαμελίζονται!

Τσακίζουν τους λαούς για τα συμφέροντα των εκμεταλλευτών! Ότι δεν μπορούν να μοιράσουν στα τραπέζια, το μοιράζουν με τα όπλα και το αίμα των λαών!

ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ! 

Επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά ο πραγματικός χαρακτήρας του ΝΑΤΟ, ως πολεμική μηχανή για την υπεράσπιση των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων. Καμιά ειρήνη και καμιά σταθερότητα δεν μπορεί να διασφαλίσει το ΝΑΤΟ. Η συμμετοχή και η εμπλοκή της χώρας μας στους σχεδιασμούς αυτούς μόνο κινδύνους εγκυμονεί για εμάς και τους γείτονες λαούς.

Ο «πόνος» για τα χημικά...
Οι πολεμικές συγκρούσεις βαπτίζονται «ανθρωπιστική βοήθεια» κατασκευάζοντας διάφορα προσχήματα. Το έχουμε ξαναδεί το έργο. Στο Ιράκ τα ανύπαρκτα πυρηνικά του Σαντάμ, στη Συρία τα χημικά του Άσαντ. Θέλουν να κρύψουν το πραγματικό τους κίνητρο: ΗΠΑ –ΕΕ κοντράρονται με τη Ρωσία και τους συμμάχους της στη περιοχή για το ποιος θα αποκτήσει τον έλεγχο σε νέες αγορές- περιοχές και τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους.
…και ο ματωμένος απολογισμός!
Οι «ανθρωπιστικές» τους «βοήθειες» μετράνε διαμελισμένα κράτη, χιλιάδες νεκρούς, λαούς που τραβιούνται στη προσφυγιά και τη μετανάστευση. Το Αιγαίο μετατρέπεται σε θάλασσα νεκρών.

Έχουν μετατρέψει τη χώρα μας σε απέραντο στρατόπεδο του ΝΑΤΟ! 

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στην ίδια ρότα με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, έχει εγκληματικές ευθύνες και για αυτό το μακελειό! Έχει γίνει σημαιοφόρος των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ στη περιοχή μας. Δίνουν γη και ύδωρ στου ΝΑΤΟικούς, κάνοντας τη χώρα μας ορμητήριο για τα δολοφονικά σχέδια τους. Συμμετέχουν σε στρατιωτικές ασκήσεις που στην πραγματικότητα είναι πρόβα πολέμου!

Δίνουν δισεκατομμύρια ευρώ για στρατιωτικές δαπάνες στο ΝΑΤΟ, για εξοπλιστικά προγράμματα και από την άλλη για τη μόρφωση, τη δουλειά και τη ζωή μας, μας λένε πως δεν υπάρχει «σάλιο».

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΤΟΪΚΟΙ!! 

Οι σπουδαστές δεν μένουμε με σταυρωμένα χέρια! Όπλο μας η αλληλεγγύη των λαών! Ξεσηκωμός παντού να σταματήσει το νέο έγκλημα!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ ΑΤΤΙΚΗΣ