Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019


Ανταπόκριση του συλλόγου για την εκλογοαπολογιστική συνέλευση

Την Κυριακή 17/03/2019 πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκλογοαπολογιστική συνέλευση του συλλόγου μας. Αυτή η συνέλευση έχει σκοπό να κάνει τον απολογισμό του περασμένου χρόνου, να βάλει στόχους για τον επόμενο, να αποφασιστεί μέσα από μαζικές διαδικασίες το πλαίσιο του συλλόγου και το κάλεσμα για τις εκλογές μας,  να εκλέξει εφορευτική επιτροπή που είναι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή των εκλογών για νέο διοικητικό συμβούλιο.  

Η ανάγκη για πιο μαζικό, δυναμικό και πιο διεκδικητικό Σύλλογο ήταν το μεγαλύτερο συμπέρασμα από την εκλογοαπολογιστική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο στέκι του Συλλόγου μας.
Στην συνέλευση ήταν σπουδαστές από διάφορα Δ.ΙΕΚ της Αττικής. Μιλήσαμε για την δράση του Συλλόγου από την προηγούμενη χρονιά μέχρι και σήμερα, μιλήσαμε για την κατάσταση που επικρατούν στις σχολές μας, ανταλλάξαμε την αγωνιστική μας πείρα από τις γενικές συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στα Δ.ΙΕΚ Περιστερίου, Χαλανδρίου, Μεταξουργείου, στην αρχή της χρονιάς στο ΔΙΕΚ Χαϊδαρίου. Εκτιμήσαμε τη πλούσια εμπειρία από τις γενικές συνελεύσεις, την δημιουργία επιτροπών αγώνα  αυτών των ΙΕΚ σα τρόπο που ανοίγει δρόμους, μας κάνει ποιο δυνατούς και χρειάζεται να γενικευτεί σε περισσότερα ΙΕΚ στην Αττική. Οι επιτροπές αγώνα του συλλόγου σε κάθε ΙΕΚ είναι σημαντικές, γιατί είναι τα αφτιά και τα μάτια του συλλόγου μας, η επιτροπή είναι που μπορεί να φέρει κοντά στη δράση τα τμήματα του ΙΕΚ με το σύλλογο δηλαδή, με τα ΙΕΚ όλης της Αττικής 
Καλούμε όλους τους σπουδαστές να λάβουν μέρος μαζικά στο ψηφοδέλτιο του συλλόγου και στις εκλογές, με μαζικές και δημοκρατικές διαδικασίες να φτιάξουμε επιτροπή σε κάθε ΙΕΚ, να εκλέξουμε διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, έτσι να παλεύουμε για τα δικαιώματα μας και τις σύγχρονες ανάγκες μας.     
 Μπροστά και στις εκλογές του συλλόγου εκλέξαμε την εφορευτική επιτροπή που θα διεξάγει τις εκλογές του συλλόγου μας από τις 1 μέχρι τις 19 Απριλίου. 
Η γενική συνέλευση του συλλόγου μας αποφάσισε ομόφωνης τη διακήρυξη του συλλόγου για τις εκλογές, την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.